Sări la conţinut

Consiliere saci menajeri, pungi Ziplock, pungi de ambalaj si alte produse asemanatoare

august 2, 2018

Ce poate fi interesant la un sac menajer amărât, sau la o pungă cu fermoar? De ce avea nevoie știu din ce material sunt făcute pungile din plastic sau sacii din plastic în care ambalez produse alimentare? Există legi care interzic pungile din plastic? Sunt, de fapt foarte multe întrebări pe care unii dintre noi ni le punem, și, mai mult decât atât, am constatat mulți dintre profesioniștii care se ocupă de aprovizionare, buyeri, suply chain manageri, manageri de achiziție sunt puși în dificultate, sau nu, atunci când vine vorba despre aceste produse. Mai mult decât atât, pentru un cunoscător al acestui domeniu este evident și aici ţepele sunt foarte variate, marea lor majoritate la limita legii iar „brațul lung” al acesteia nu face decât ajute la perpetuarea unor înșelăciuni specifice pieței din România,Multe fabrici de polietilenă care se axasera pe producția de saci menajeri, pungi și sacoșe din plastic, folie, au intrat în faliment iar altele se luptă zi de zi cu excrocii care au găsit în România un teren propice pentru a face bani, mulți bani.

Nu este cazul fabricii noastre, dar, văzând te înșelătorii sunt, de la saci menajeri care nu respectă cotele (vi s-a întâmplat sacul de gunoi nu mai între în tomberon, deși tot 240 de litri scrie pe el?) până la grosimea și materialul din care sunt făcute, te întrebi dacă, nu ar fi bine pe o piață concurențială de asemenea natură nu ar trebui lupți cu aceleași arme, adică vinzi pere cu nume de mere?

Cum fie competitivă o afacere cinstită, în care producătorul local respectă standardele de producție și calitate când zeci de produse din plastic sunt importate din diverse alte țări, și invadează prin distribuitori toată piață la prețuri care nu sunt conforme cu ceea ce scrie pe eticheta?

Ați măsurat vreodată sacul menajer vedeți dacă are întradevăr dimensiunile care sunt trecute pe eticheta? Ați numărat vreodată câți saci menajeri sunt pe o „rola cu 50 de saci”? O spuneți nu este interesant, și nu numărăm folie din plăcintă, dar la nivelul economiei locale o fabrică în care își câștigă existența compatrioții noștri, poate deveni ușor victima acestei ignoranțe. Și uite așa, cumpărăm în continuare tot ce este (pare) mai ieftin, chiar dacă rămânem cu gunoiul în mâna.

Sunt manageri de achiziție care cumpără pungi de ambalaj, de exemplu, pentru produse alimentare, și, nu sunt interesați din ce sunt făcute aceste pungi. Arată bine, sunt transparente, sunt ieftine (mai ales)? Nu contează/sau nu vor știe, dacă acestea îndeplinesc condițiile siguranței alimentare., profit fie!

Sunt foarte multe de spus despre pungi, sacoșe, saci menajeri chiar și despre pungile Ziplock care sunt produse în România doar de două fabrici deși prețul lor poate concureze cu brio cu pungile importate din China.

Va stau și pe această cale la dispoziție pentru orice sfat privind achiziționarea de pungi de ambalaj, saci pentru deșeuri, saci de menaj, sacoșe banană sau pungi Ziplock pe care fabrică noastră le produce, chiar dacă nu aveți în plan cumpărați de la noi. Așa vom ști cu ce probleme va confruntați , putem și soluții împreună, putem învață împreună, și, mai ales pentru buyeri, puteți scapă de multe probleme ulterioare, și, mai ales, puteți scadeti din costurile de producție.

 

Lasă un comentariu

Lasa un raspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Carne si oua de prepelita

Microferma gospodareasca de la tara

Alexandru Petria

literatură și provocări contemporane

Puterea sub lupă ... până la bec!

Energia electrica o afacere rentabila si pentru tine

radio vocativ

radioul celor care nu mai vor să fie manipulați

blog cu sare si piper

Un blog pentru toti cei pasionati de bucatarie, retete rapide, bucate gustoase si sanatoase

Sare'n Ochi

Dezbateri publice. Intri cu nervii tăi, ieși cu ai altora.

papile mofturoase

hrană sănătoasă şi sfaturi isteţe de îngrijire

La Marginea Căsniciei

Cum să (nu) supravieţuieşti în cuplu o viaţă întreagă, la limita dintre iubire şi cotidian.

DIETA MEDITERANEANA

"DON'T LOOK FOR A PILL THAT SUBSTITUTES CRETAN DIET. THERE IT'S NONE" - SERGE RENAUD

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

Theo Anghel

Scriitor

Inchirieri auto

Totul despre domeniul inchirierilor de masini

WWW-uri - articole despre site-uri

Pareri, advertoriale, informatii utile, promovare online site-uri

Andreea Elefteriu

DO NOT WAIT FOR TOMORROW, START NOW!

Life in Denmark

Blog dedicat copiilor nostri si emigrarii in Danemarca

Viaţa la ţară

Viaţa la ţară

%d blogeri au apreciat: